Què hem fet?

Procés participatiu Begues Cittaslow

EDAS ha acompanyat la població de Begues en el procés per integrar-se en la Xarxa International Cittaslow, facilitant la definició d'estratègies transversals que tenen com a objectiu millorar el posicionament del municipi en el seu entorn.

El poble de Begues ha desenvolupat un procés per tal d’integrar-se en la Xarxa International Cittaslow amb els següents objectius:
- Establir les bases per mantenir i preservar allò que caracteritza a Begues com a poble, i així afavorir la identitat local.
- Establir una visió compartida per la ciutadania que pugui servir de referència per a les futures actuacions polítiques, econòmiques i socials a desenvolupar en el poble. Al mateix temps, integrar i fomentar el desenvolupament d’aquelles actuacions que ja existeixen i són coincidents amb els seus valors i principis.
- Protegir i millorar la qualitat de vida dels beguetans i beguetanes, cercant establir un equilibri entre tradició i modernitat.
- Reforçar les relacions ciutadanes generant nous espais de treball comunitari i enfortint el sentiment d’identificació de la població amb el municipi i la seva comunitat.
- Millorar el posicionament del poble, donant-li projecció local, nacional i internacional.
- Contribuir al desenvolupament econòmic local amb el foment d’iniciatives turístiques, de restauració, de comerç, d’artesania i/o agrícoles que cerquin el respecte pel l’entorn natural i per les persones i que puguin representar la promoció dels recursos locals.

En el següent bloc podeu conèixer més abastament el procés desenvolupat i la seva actualitat http://beguescittaslowproces.wordpress.com

Videos

Destaquem

Junts PRO Gavà és un programa de compromisos i accions per a la millora del posicionament de la ciutat, a dur a terme per l’Ajuntament i les empreses de Gavà.

"Participació és donar veu a totes les persones i obrir la porta de la diversitat"