Proceso participativo Junts Pro Gavà

19 de Marzo de 2015

Proceso participativo Junts Pro Gavà

Procés participatiu del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Vilanova i la Geltrú

30 de Septiembre de 2014

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) és una eina bàsica per a les administracions locals a l’hora de planificar de manera integrada les estratègies de mobilitat sostenible dels municipis.

Durant la seva elaboració, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha dissenyat amb la nostra col·laboració un procés participatiu per tal d'incorporar les aportacions de les persones i col·lectius que hi resideixen. En aquest sentit, s’han posat a l’abast de la ciutadania diferents canals de participació per garantir l’accés a la informació i a la participació tant de la ciutadania organitzada com a títol individual.

Curs "Les altres economies"

23 de Abril de 2014

Curs de tècniques de dinamització d'economies alternatives en l'àmbit local ofert amb el suport de la Diputació de Barcelona a tècnics de desenvolupament econòmic local de diferents municipis de la província de Barcelona.

Barris al dia

14 de Enero de 2014

Durante los años 2013 i 2014 nuestro equipo, junto con los servicios técnicos del Ayuntamiento de Rubí, ha diseñado y dinamizado el proceso participativo "Barris al dia", una experiencia que ha conjugado elementos de urbanismo participativo junto con otros vinculados con la toma de decisiones sobre el destino de recursos económicos del municipio.

Proceso participativo Begues Cittaslow

29 de Junio de 2013

EDAS ha acompañado a la población de Begues en el proceso par integrarse en la Red Internacional Cittaslow, facilitando la definición de estrategias transversales que tienen como objetivo la mejora del posicionamiento del municipio en su entorno.